Mokre sanje otakujev, bodo rekli. Ukradena, prežeta ali neizvirna ideja, bodo rekli. Visokoleteča manična predstava prihodnosti, bodo rekli. A obstajajo tudi tisti, ki hodijo po sončni strani ljubiteljskega kroga animejev in bodo z ozirom na nov znanstvenofantastični anime te sezone snemali kape in se slinili nad morebitno podobno variacijo prihodnjega sveta. Kakorkoli, tu je zgodba in torrent za ACCEL WORLD.


"Nekega jesenskega dne leta 2046 Haruyuki naleti na Kuroyuki, najlepše dekle na šoli. Srednješolcu, ki je pogosto tarča nasilnežev, srečanje spremeni življene. Skozi skrivnosten program, ki mu ga Kuroyuki podari, Haruyuki spozna virtualni "Hitri svet". Po usodnem srečanju se mladenič povzpne iz najnižjega šolskega sloja do Burst linkerja, pogumnega princa, ki varuje princeso Črnuljčico."


VSTOPI V VIRTUALNI SVET: TORRENT 

0 komentarji:

Objavite komentar

Naše poslanstvo

Smo veliki ljubitelji japonske animacije (animejev) in prevajamo tiste, ki so nam res všeč. Obenem želimo svoje navdušenje razširiti tudi med druge ljudi, ki animejev morda še ne poznajo! Pridružite se nam na FaceBooku!

Iščemo....

-Prevajalce (ang-slo) (jap-slo)
-Lektorje
-Encoderje
-Preverjevalce kvalitete
-Nalagalce Z UBER HUDIM INTERNETOM!
>Pošlji e-Mail na Si.Subs@gmail.com